Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Amok - Morten Remar

Amok

Amok

2.6666666666666665 3 5 Forfatter: Morten Remar Oplæser: Thomas Jacob Clausen
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
"Adam tændte en smøg til. Om et par timer kunne han tage hjem. Slaverne lukkede, slukkede og gjorde klar til næste dags operationer. At drive restaurant var lidt som at være kaptajn på et slaveskib, tænkte Adam. Der var slaverne alias alle de illegale indvandrere. Så var der de helt unge wannabes, kokkeelever, der stærkt underbetalt lavede alt lortearbejdet. Så var der matroserne. Det var de udlærte kokke og tjenerne. De var vigtigere, end de selv vidste." Mesterkokken Adam Brandt er vant til succes, respekt og anerkendelse, og Michelin-stjernerne regner ned over ham og hans restaurant, AMOK. Men succesen er opbygget på et råddent fundament af hemmeligheder og løgne, der kan ødelægge alt, hvis de bliver afsløret. Da det går op for Adam, at nogen bevidst forsøger at sabotere hans restaurant, frygter han det værste og beslutter sig for at få hævn over dem, som han tror står bag chikanen. Morten Remar (f. 1960) er musiker og sangskriver. "Amok" er hans første roman.
Sprog: Dansk Kategori: Thriller Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-10-16
Længde: 4T 42M
ISBN: 9788711858370

Mere info om e-bogen:

Forlag: Egolibris
Udgivet: 2017-05-29
ISBN: 9788793434240
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her