Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Den forsvundne hær - Paul Sussman

Den forsvundne hær

Den forsvundne hær

4.25 64 5 Forfatter: Paul Sussman Oplæser: Torben Sekov
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
»Thriller i mesterklassen. Paul Sussmans debutroman har det hele spænding skjulte skatte gale arkæologer og skumle terrorister plus en politisk korrekt egyptisk detektiv. Lige til at guffe i sig under et Nilkrydstogt ... Man bliver belært og underholdt på samme tid og det på en intelligent måde. Hvad mere kan man forlange på en dansk gråvejrsdag?« - Weekendavisen »Der er smæk for alle egyptiske pjastre i denne suverænt gennemførte debutroman af den 36-årige englænder Paul Sussman ... han demonstrerer en forbløffende viden om både forne tiders og det nuværende Egypten.« - Information »En hæsblæsende spændingsromandebut. Handlingen kunne ligge til grund for en ´Indiana-Jones´-film men det skal tilføjes at alt virker særdeles grundigt undersøgt og dokumenteret. ... En velskrevet og intenst spændende menneskejagt på flere planer.« - Bibliotekernes Lektørudtalelse »Faraos forbandelse døde arkæologer morderiske muslimer mystiske mumier en smuk engelsk kvinde og en livstræt ægyptisk politimand på jagt efter sandheden.« - Nordjyske Stiftstidende
Sprog: Dansk Kategori: Fakta Serie: Yusuf Khalifa: 1 Oversætter: Nina Bolt

Mere info om lydbogen:

Forlag: Gyldendal Lyd
Udgivet: 2017-07-11
Længde: 16T 24M
ISBN: 9788702248487

Mere info om e-bogen:

Forlag: Tiderne Skifter Forlag
Udgivet: 2017-07-04
ISBN: 9788702238907
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her