Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Væk er ingen steder - Cæcilie Lassen

Væk er ingen steder

Væk er ingen steder

0.0 0 5 Forfatter: Cæcilie Lassen
Findes som e-bog.
Da Thomas og Abigail møder hinanden på Express Café i Dublin, skifter livet retning for dem begge to. Thomas er dansk turist og Abigail irsk servitrice. De forelsker sig uden at have andet til fælles end fascinationen af hinanden.Til at begynde med dyrker de kun forelskelsen. Men snart begynder Thomas at interessere sig for Abigails skjulte fortid. Hvorfor fortæller hun ham ikke, hvordan hendes forlovede døde? Hvorfor har hun et falsk kørekort? Og hvorfor tør hun ikke gå til politiet, da der kommer indbrud i Thomas' lejlighed, men tvinger ham i stedet ud på en fælles flugt til Nordirland? Thomas har rejst verden rundt som turist. Men han har aldrig mødt en pige som Abigail. Og aldrig et land som Irland.
Sprog: Dansk Kategori: Romaner Oversætter:

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-07-10
ISBN: 9788702250855
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her