Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Traumeheling - Diane Poole Heller,Laurence S. Heller

Traumeheling

Traumeheling

0.0 0 5 Forfatter: Diane Poole Heller,Laurence S. Heller
Findes som e-bog.
Traumeheling beskriver traumer som en naturlig fysiologisk proces, der går i gang, når vi udsættes for voldsomme begivenheder som ulykker og trafikuheld. Det er IKKE en sygelig tilstand. Bogen viser, hvordan man kan lide under uforløste traumesymptomer, der stammer fra tidligere ulykker, symptomer, som man tilskriver andre årsager eller ignorerer. Overvægt, seksuelle problemer, søvnløshed og en lang række andre symptomer kan hænge sammen med gamle traumer. Bogen anviser en række øvelser, cases og behandlinger, som kan være effektive med det samme. Den indeholder en række visualiseringer, afspændinger og arbejdsskemaer, som giver os mulighed for at deltage direkte og udnytte vores iboende evne til selvhelbredelse. Bogen henvender sig både til mennesker, der er ramt af traumer og til de terapeuter og psykologer, der tager sig af dem. Diane Poole Heller og Laurence S. Heller har specialiseret sig i at undervise sundhedsuddannede i, hvordan man arbejder med traumers eftervirkninger. De har udviklet deres traumehelingsmetode på grundlag af Peter A. Levines Somatic Experiencing, beskrevet i Væk tigeren. Diane Poole Heller er den primære underviser på uddannelsen til Somatic Experiencing Practitioner i Danmark. "Traumeheling sætter den enkelte i stand til at komme sig efter ulykkes-relateret smerte og lidelse." - Dr. Jeffrey T. Parker
Sprog: Dansk Kategori: Personlig udvikling Oversætter: Rasmus Sigvaldi,August Sigvaldi

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-07-10
ISBN: 9788702190588
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her