Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay

Kontrafej af den danske ånd: samt krønike og rejsepostil til turen ud i det europæiske

0.0 0 5 Forfatter: Ebbe Kløvedal Reich
Findes som e-bog.
Ebbe Kløvedals Kontrafej af den danske ånd: samt krønike og rejsepostil til turen ud i det europæiske udkom i 1991. Der skete vældige, epokegørende og aldrig før sete forandringer i Danmark i disse år. På det politiske plan, på det fysiske plan, på det sociale og kulturelle plan. Danmarkshistorien havde nået til et skarpt sving, hvor den danske ånds fulde nærværelse og medvirken må være påkrævet. Men eksisterer den ånd overhovedet? Hvis den gør, sover den så ikke? Hvis den gør, kan den så vækkes? Hvis den kan, hvordan gør man så? Og bør man i grunden ikke skåne den og lade den sove, hvis den alligevel ikke kan gøre til eller fra? For at besvare sådanne spørgsmål har forfatteren foretaget en rejse gennem det fremmede, bengalske modlys - gennem den ydre danskhed i dens mange former - og ind til den danske ånd. Som altså eksisterer. Bogen er en billedserie i skrift fra denne rejse.
Sprog: Dansk Kategori: Digte Oversætter:

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-07-10
ISBN: 9788702244571
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her