Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Dansen - Anna Hope

Dansen

Dansen

4.0 14 5 Forfatter: Anna Hope Oplæser: Torben Christensen
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
Året er 1911. På et fjerntbeliggende sindssygehospital, hvor mænd og kvinder bliver holdt adskilt af høje mure og tilgitrede vinduer, findes der en stor og smuk balsal. En aften om ugen mødes de indlagte her og danser. Da Ella og John mødes i dansen, forandrer det deres liv for altid. “'Dansen' viser de mest smertefulde og samtidig vidunderlige udfordringer ved det at være menneske." New York Times "Halvt kærlighedshistorie, halvt historisk roman ... 'Dansen' maler et rigt portræt af psykisk sårbare menneskers liv. Hope tager læseren med ind til den rå og brutale virkelighed inden for murene." Booklist "Betagende personskildringer ... en stor og uforglemmelig læseoplevelse." Publishers Weekly "Hopes roman er gennemført smuk ... Anbefales til læsere af Sarah Waters og Emma Donoghue." Library Journal "En vidunderlig roman ... en øm, hjerteskærende og klog udforskning af længsler, der overlever selv i de hårdeste omgivelser." Sunday Express "Elegant og indsigtsfuld ... Hope skriver betagende om vores følelser og vores omgivelser ... En roman om fortiden, der kaster lys over nutiden." The Guardian "En strålende og rørende fortælling om, hvad det vil sige at være 'sindssyg' i en grusom verden ... levende og nænsomt tegnet." The Irish Times
Sprog: Dansk Kategori: Romaner Oversætter: Ib Poulsen

Mere info om lydbogen:

Forlag: forlaget Klim
Udgivet: 2017-10-11
Længde: 8T 17M
ISBN: 9788772041711

Mere info om e-bogen:

Forlag: forlaget Klim
Udgivet: 2017-07-14
ISBN: 9788772040967
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her