Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
En stor familie - Fay Weldon Fay Weldon

En stor familie

En stor familie

4.0 3 5 Forfatter: Fay Weldon Fay Weldon Oplæser: Heidi Keller
Findes som lydbog.
Vær forsigtig med, hvem du inviterer indenfor - måske rejser hun aldrig igen ... Hattie er en fornuftig ung kvinde. Hun arbejder i bogbranchen og danner par med Martyn, som er journalist med politiske ambitioner. De er et helt igennem vellykket, ungt par med barn og eget hus i London. Det var egentlig meningen, at Hattie skulle gå hjemme med deres lille datter. Men Hattie må erkende, at der er en verden til forskel mellem tanken om et barn og virkeligheden med et barn. Det kan derfor ikke gå hurtigt nok med at komme tilbage på arbejde. Ind på scenen træder den polske au pair-pige Agnieszka, og hun viser sig at være en hjemmets gudinde: selvudslettende, intelligent, struktureret og ikke for køn. Kan man forlange mere? Agnieszka bringer orden og system i Hatties og Martyns mildest talt kaotiske hverdag. Men Agnieszka bringer også andre ting ind i familien, og det er ikke lige let at styre hvad og hvor meget ... OM FORFATTEREN Den engelske forfatter Fay Weldon (f. 1931) har gennem hele sit forfatterskab skrevet med stor indlevelse, kærlighed og humor om kvindelivets kompleksitet i både essays, novellesamlinger og romaner, hvoraf over tyve er udkommet på dansk. Derudover har Weldon skrevet tv-dramatik, kulturjournalistik og en selvbiografi. ANMELDERNE SKREV ... en ægte Fay Weldon. Bidsk, vittig, flyvsk, fyldt med overraskelser. - Annelise Vestergaard, Jyllands-Posten ... djævelsk fortællehåndværk, vid, groteske sidehistorier til højre og venstre, politisk satire og godt plot ... Begavet underholdning findes virkelig." 5 stjerner - Kamilla Löfström, Ekstra Bladet Weldon har som altid sin humor, sin samfundssatire og sit strenge blik for/på de uretfærdige forskelle på mænd og kvinder ... en uforudsigelig og sjov roman. - Christa Leve Poulsen, Børsen
Sprog: Dansk Kategori: Romaner Oversætter: Charlotte Grubb Charlotte Grubb

Mere info om lydbogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-07-06
Længde: 9T 4M
ISBN: 9788711796672
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her