Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Den sidste vikingekonge - Jan Ove Ekeberg

Den sidste vikingekonge

Den sidste vikingekonge

4.315789473684211 19 5 Forfatter: Jan Ove Ekeberg Oplæser: Henrik Hartvig Jørgensen
Findes som lydbog.
Anmelderrost historisk roman, der skildrer den sidste vikingekonge, Harald Hårderådes, dramatiske unge år. Da Harald Hårderåde faldt i England i Slaget ved Stamford Bridge i 1066, var vikingetiden forbi. Hans forsøg på at erobre England blev vikingernes sidste dristige togt. I Den sidste vikingekonge møder vi Harald som ung på hjemgården Stein, som styres af hans myndige mor, Åsta. Til gården kommer Haralds halvbror, kong Olav, men han jages af fjender og må flygte videre. Tilbage på gården bliver den hårdtsårede Rane Kongsfostre, der engang var en berygtet viking. Nu er han en olding med bare én hånd. Kongens flugt og mødet med Rane vender Haralds beskyttede liv på hovedet, og sammen drager den unge mand og den gamle kriger ud på en farefuld færd, som slutter i Stiklestad ved Norges hidtil største slag. Den norske presse skrev: »Ekeberg har et sjældent greb om genren og er med rette blevet sammenlignet med Jan Guillou.« - Dagbladet »Ekeberg har en fantastisk evne til at sætte os ind i vikingetiden og i, hvordan livet i Norge var dengang. [...] Dette her er slet og ret en fryd at læse.« - Romerikes Blad
Sprog: Dansk Kategori: Romaner Oversætter: Rolf Stavnem

Mere info om lydbogen:

Forlag: Rosinante & Co
Udgivet: 2017-07-06
Længde: 9T 21M
ISBN: 9788763854634
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her