Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Kongen af Sydspanien – og hele balladen - Iselin C. Hermann

Kongen af Sydspanien – og hele balladen

Kongen af Sydspanien – og hele balladen

5.0 2 5 Forfatter: Iselin C. Hermann Oplæser: Iselin C. Hermann
Findes som lydbog.
Kongen af Sydspanien er en forrygende historie om den ærværdige Kong Guzman af Sydspanien, hans smukke, kloge Dronning Diamante og deres søn, Prins Safiro. Kongefamilien bor i Málaga, hvor det vrimler med sjove, anderledes og endda farlige eksistenser, som for eksempel den smukke, men dødsensfarlige Doña, hendes torskedumme husbond, Den Onde-lyne-mig, og deres ikke spor dumme skarnsunge, Niño - og når de folder sig ud, så har vi hele balladen ... »En eksotisk ekstravagance er dette fornøjelige eventyr om sanserne og sproget, fortællingen og fantasien fra Iselin C. Hermann. Et eventyr som børnene lytter til med frydefuld vantro, mens de voksne griner i skægget.« - Kim Skotte, Politiken
Sprog: Dansk Kategori: Ungdomsbøger Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Rosinante & Co
Udgivet: 2017-07-06
Længde: 4T
ISBN: 9788763853712
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her