Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Vindens skygge - Carlos Ruiz Zafon

Vindens skygge

Vindens skygge

4.6521739130434785 23 5 Forfatter: Carlos Ruiz Zafon Oplæser: Morten Thunbo
Findes som lydbog.
"Vindens skygge" af Carlos Ruiz Záfon er din nye yndlingsroman: En fænomenal, velskrevet og smuk historie om kærlighed, mystik og ikke mindst om mennesket. Daniel vokser op i Barcelona, i efterdønningerne af Den Spanske Borgerkrig. Han er alene med sin far; En rar og følsom mand, som har viet sit liv til at være antikvarboghandler. En dag tager han Daniel med til De Glemte Bøgers Kirkegård, og her finder Daniel den bog, der skal ændre hans liv for bestandig. Bogen hedder "Vindens Skygge" og er skrevet af en mystisk forfatter, hvis andre bøger er blevet destrueret. Daniel sætter sig for at løse gåden om bogen, og på sin vej får han både venner, fjender og elskere. "Vindens skygge" rummer et fantastisk og betagende plot, med så mange nuancer og aspekter, at alt andet blegner.
Sprog: Dansk Kategori: Romaner Oversætter: Iben Hasselbalch

Mere info om lydbogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-08-26
Længde: 16T 57M
ISBN: 9788711759370
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her