Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Om forandringsledelse - Harvard Business Review

Om forandringsledelse

Om forandringsledelse

0.0 0 5 Forfatter: Harvard Business Review
Findes som e-bog.
Harvard Business Review udkommer ti gange årligt med artikler om blandt andet ledelse, organisation og strategi fra førende forskere og ledelsesguruer - og har gjort det siden 1922. Fra denne enorme vidensbank har vi udvalgt de ti vigtigste artikler om forandringsledelse. Artikler med klassikerstatus. Mange forandringsinitiativer bliver aldrig til mere end en masse besvær og dårlig stemning - men sådan behøver det ikke at være. I denne bogs ti artikler kan du læse om * hvorfor den slags initiativer så ofte går i vasken. * hvordan du skal udtænke og gennemføre dit eget, så det ikke gør. * hvordan gennemgribende kulturforandringer kan ledes * hvordan man skaber forandringer i en organisation, hvor alting faktisk går godt. * hvordan du stilfærdigt og diskret kan føre radikale forandringer igennem.
Sprog: Dansk Kategori: Økonomi & Business Oversætter: Annette Rosenberg

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-07-11
ISBN: 9788702230741
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her