Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay

Hvor svært kan det være?

0.0 0 5 Forfatter: Ann-Elisabeth Knudsen
Findes som e-bog.
Hvad handler det om, når mænd - lige før gæsterne kommer - begynder at rydde op i garagen eller klippe hæk i baghaven? Hvorfor køber mænd kun det, som står på indkøbssedlen, når nu enhver kvinde ved, det er bare det man skal have, men så er der jo også alt det andet. Hjernen har en stor del af ansvaret for de mange forskelle, der er på mænd og kvinder, men det er en "drilsk" affære, som kan drive både mænd og kvinder til vanvid. Få en forklaring på hvorfor mænd og kvinder opfatter samme budskab og en given situation på hver deres måde - og få en mulighed for at forstå det andet køn bedre. * Hvad betyder det for vores samarbejde på jobbet; at vi tænker; opfatter ognbsp; nbsp; agerer forskelligt. * Kvinder multitasker og mænd er specialister - bliv bevidst om; hvordan vi med fordel kan supplere hinanden. * Hvad skal man tage hensyn til; når man skal motivere en mand henholdsvis en kvinde? * Hvad betyder kønshormonerne for hjernens funktion og udvikling? * Hvordan får vi mænd og kvinder til at samarbejde? * Hvor meget er kliché og hvad er fakta? Få svarene; bliv klogere på hjerner og kønsforskelle; og få et godt grin undervejs i læsningen.
Sprog: Dansk Kategori: Fakta

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-07-11
ISBN: 9788702237818
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her