Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Ved en krumning på floden - V.S. Naipaul

Ved en krumning på floden

Ved en krumning på floden

3.0 2 5 Forfatter: V.S. Naipaul Oplæser: Thomas Guldberg Madsen
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
Da Salim, hvis familie er indisk, men gennem generationer har boet på Afrikas østkyst, får tilbudt at købe en forretning længere inde i Afrika, griber han chancen. Han bryder op fra sin familie og det samfund, hvis regler og normer han finder anakronistiske og livsbegrænsende, og slår sig ned i det nys selvstændige land, i byen ved en krumning på floden, for at begynde et nyt liv der. Det går godt med forretningen, men landets nye styre giver problemer. Salim føler sig mere og mere trængt, og de mennesker, han har lært at kende, viser sig at være strandede eksistenser, der lever på hvert sit selvbedrag og lige så lidt som Salim ved, hvem de er, og hvor de står i den verden, de lever i.
Sprog: Dansk Kategori: Romaner Oversætter: Johannes Riis

Mere info om lydbogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-12-27
Længde: 11T 35M
ISBN: 9788702244304

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-07-11
ISBN: 9788702224382
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her