Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
De røde fjer - Mogens Klitgaard

De røde fjer

De røde fjer

0.0 0 5 Forfatter: Mogens Klitgaard
Findes som e-bog.
»Det er for så vidt en politisk roman, men den er mer end det. Det er de almindelige jævne menneskers forhold til den politik, vi kender fra historiebøgerne, der interesserer Klitgaard - i det hele taget deres liv bag historiens blanke facade. Han vil få os til at føle, at det trods alt er den jævne mand, der betyder noget for historiens forløb, med og på trods af alle den jævne mands svagheder. Og han vil ha os til at forstå, at også magthaverne er almindelige mennesker med menneskelige svagheder. Klitgaard er med fuld bevidsthed anti-heroiker. Det er vel bl. a. derfor, han har følt sig tiltrukket af et historisk stof, som i så høj grad prægedes af en heroisk skikkelse, Napoleon.« - Ebbe Neergaard i »Moderne litteratur: Mogens Klitgaard«
Sprog: Dansk Kategori: Romaner Oversætter:

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-07-11
ISBN: 9788702248371
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her