Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Du må ikke græde - for så mister du blod - Nagieb Khaja

Du må ikke græde - for så mister du blod

4.333333333333333 12 5 Forfatter: Nagieb Khaja Oplæser: Janek Lesniak
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
Krigen i Syrien er en af vor tids største menneskelige katastrofer. Den er grum og gruopvækkende. Og vi er alle dens modvillige vidner. I ”Du må ikke græde - for så mister du blod” tager danske Nagieb Khaja os med på en dramatisk rejse ind i denne på én gang komplekse og såre simple skueplads for menneskelig dårskab og heltemod. I skyggen af et magtspil mellem storpolitiske kræfter som Rusland, USA og flere lande i Mellemøsten krydser han igen og igen grænsen til Syrien og formår at skabe kontakt med mennesker, som dagligt er berørt af borgerkrigen; fra Al-Qaeda-ledere og freelance-jihadister til muslimske nødhjælpsarbejdere og vestlige krigere. Med åbne sanser og en afvæbnende ærlighed vækker Nagieb tillid og fortrolighed i et land, hvor enhver tiltro til menneskeheden for længst synes ophørt.
Sprog: Dansk Kategori: Fakta

Mere info om lydbogen:

Forlag: Gyldendal Lyd
Udgivet: 2017-08-24
Længde: 6T 5M
ISBN: 9788702246360

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-07-11
ISBN: 9788702217810
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her