Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Du tror alt er godt - Ina Merete Schmidt

Du tror alt er godt

Du tror alt er godt

0.0 0 5 Forfatter: Ina Merete Schmidt
Findes som e-bog.
Den 42-årige forsikringssælger Martin er på ferie i Prag med sin tjekkiske kæreste Elena, da hun pludselig forsvinder. Han melder hende savnet, men da hun nogle dage senere stadig ikke har givet livstegn fra sig, rejser han hjem til Danmark. Der bliver han budt velkommen af kriminalassistent Schwarz, en ubehagelig type, der uden dommerkendelse har ransaget Martins lejlighed. Spørgsmålene hober sig op: Hvorfor er harddisken fjernet fra Martins computer, og hvor er Elenas ting på badeværelset? Hvorfor siger Schwarz, at politiet ikke vil gøre mere ved sagen? De følgende dage modtager Martin en række telefonopkald fra udlandet. Hvad er det for en uhyggelig historie om en gammel dame på Østerbro? Og hvorfor vil den øretæveindbydende Schwarz pludselig godt hjælpe alligevel? Alle veje fører Martin tilbage til Prag kørende i sine forældres Fiat Panda. Han vil finde Elena.
Sprog: Dansk Kategori: Romaner Oversætter:

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-07-11
ISBN: 9788702238334
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her