Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Den skjulte oase - Paul Sussman

Den skjulte oase

4.2 10 5 Forfatter: Paul Sussman Oplæser: Peter Bøttger
Findes som lydbog.
Som i sine tidligere romaner Den forsvundne hær og Templets sidste hemmelighed åbner Paul Sussmann også sin nye roman i Egypten et par tusind år før vor tidsregning. Vi er denne gang år 2152 f. Kr. og den 94-årige farao Pepi den Andens regeringstid nærmer sig sin afslutning; det gamle kongerige er begyndt at falde fra hinanden og anarkiet breder sig igennem Nildalen. Halvtreds præster begiver sig i ly af mørket ud i ørkenen trækkende på en slæde hvorpå et mystisk artefakt ligger indsvøbt i et klæde. Fire uger senere skærer samtlige præster ganske roligt og afklaret halsen over på hinanden - den sidste mand med sit eget sværd - efter at de er nået frem til destinationen for rejsen.
Sprog: Dansk Kategori: Fakta Oversætter: Werner Svendsen

Mere info om lydbogen:

Forlag: Gyldendal Lyd
Udgivet: 2017-07-13
Længde: 19T 41M
ISBN: 9788702248470
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her