Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Den sorte heks - Jørn Jensen

Den sorte heks

Den sorte heks

0.0 0 5 Forfatter: Jørn Jensen Oplæser: Grete Sonne
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
"Det er min trylle-drik," siger heksen. "Den er ikke helt færdig. Men der mangler noget. Der skal to børn i gryden. Kender I to børn? Hæ, hæ..." Jørn Jensen, født 1946, yderst produktiv og prisbelønnet børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. I sin tid som skolelærer mødte Jørn Jensen mange børn med læsevanskeligheder og fandt, at der var mangel på læsemateriale til de små nye læsere, der kunne vække ægte læseglæde. Hans tanke var, at læseglæde og indlæring går hånd i hånd, og at kun den gode historie og appetitlige bog kan fange børnenes interesse, og derfor gik han selv i gang med at skrive. Han står nu bag flere hundrede letlæselige bøger til børn, hvoraf især genrer som mystik og gys skal fremhæves. Alle hans bøger er illustrerede.
Sprog: Dansk Kategori: Ungdomsbøger Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-07-21
Længde: 10M
ISBN: 9788711671740

Mere info om e-bogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-08-17
ISBN: 9788711792186
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her