Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Øjne i natten - Jørn Jensen

Øjne i natten

Øjne i natten

1.0 1 5 Forfatter: Jørn Jensen Oplæser: Esther Rützou
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
Det er næsten mørkt. Adam og Freja går ud til højen. De har hørt om en vild hund. Den har røde, lysende øjne. Så ser de to røde prikker. Er det hunden? Læs også: Fanget i kisten Farlig magi Skelettet i skabet Øjne i natten Jørn Jensen, født 1946, yderst produktiv og prisbelønnet børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. I sin tid som skolelærer mødte Jørn Jensen mange børn med læsevanskeligheder og fandt, at der var mangel på læsemateriale til de små nye læsere, der kunne vække ægte læseglæde. Hans tanke var, at læseglæde og indlæring går hånd i hånd, og at kun den gode historie og appetitlige bog kan fange børnenes interesse, og derfor gik han selv i gang med at skrive. Han står nu bag flere hundrede letlæselige bøger til børn, hvoraf især genrer som mystik og gys skal fremhæves. Alle hans bøger er illustrerede.
Sprog: Dansk Kategori: Ungdomsbøger Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-07-21
Længde: 6M
ISBN: 9788711670613

Mere info om e-bogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-01-06
ISBN: 9788711725733
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her