Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Tragedie plus tid gange ni - Kenneth Jensen

Tragedie plus tid gange ni

Tragedie plus tid gange ni

3.0 1 5 Forfatter: Kenneth Jensen
Findes som e-bog.
TRAGEDIE PLUS TID GANGE NI er en arbejdspladsroman, en selvbiografi, en rapport om et sammenbrud med samt en psykotisk stalker-historie. Hovedpersonen Kenny starter som dreng med at lære at passe køkkenhave og præmiekanin, og derfra går det ellers i 90'ernes og 00'ernes hårde arbejdsliv, på akkord ved pakkebordet på et kreaturslagteri, som medicinblander og opsynsmand på et dambrug, som arbejdsmand på en spærfabrik, som Risi frutti-sælger - og indimellem og imens lysten til at skrive. Og pludselig begynder båndmaskinen og ideerne at køre for hurtigt - og så kommer førtidspensionen og livet som hashryger med længslen efter litteratur og kvinder.
Sprog: Dansk Kategori: Romaner Oversætter:

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-08-14
ISBN: 9788702233803
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her