Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Himmelsk nydelse / Alle kneb gælder / Den russiske milliardær - Sharon Kendrick,Melanie Milburne,Cathy Williams

Himmelsk nydelse / Alle kneb gælder / Den russiske milliardær

Himmelsk nydelse / Alle kneb gælder / Den russiske milliardær

4.142857142857143 14 5 Forfatter: Sharon Kendrick,Melanie Milburne,Cathy Williams
Findes som e-bog.
Himmelsk nydelse 1. Han er jaloux - for første gang i sit liv. 2. Han er den - der jagter en kvinde, også for første gang i sit liv. 3. Hun er immun over for hans charme - helt sikkert første gang, han oplever det! Alle kneb gælder Hun er kvinden på alles læber, og afsløringerne om Kat Winwoods sande arv har kun givet hende hjertesorger - og nu problemer i form af Ravendalefamiliens advokat Flynn Carlyon. Flynn elsker en udfordring, men Kat er stædig som få. Den russiske milliardær Servitricen Zara Evans hører ikke hjemme i overklassen, men pludselig er hun alligevel gæst ved en eksklusiv fest, hvor hun fanger den russiske mangemilliardær Nikolai Komarovs opmærksomhed.
Sprog: Dansk Kategori: Harlequin Oversætter:

Mere info om e-bogen:

Forlag: Harlequin
Udgivet: 2017-06-01
ISBN: 9789150788914
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her