Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Besat - Maya Banks

Besat

Besat

4.009174311926605 109 5 Forfatter: Maya Banks Oplæser: Vibeke Søllested
Findes som lydbog.
Den succesrige forretningsmand Drake Donovan har aldrig haft lyst til at tilbringe mere en enkelt nat eller to med den samme kvinde. Men da den lyshårede skønhed Evangeline træder ind i hans natklub, ved han, at det kommer til at ændre sig. Evangeline er en pæn forstadspige, der er flyttet til New York for at arbejde og hjælpe sine forældre økonomisk, da de af helbredsmæssige årsager ikke er i stand til at tage vare på sig selv. Da hun på ydmygende vis bliver droppet af sin kæreste, slæber veninderne hende med på den fashionable natklub IMPULSE. Her møder hun Drake - en stærkt charmerende mand, der ved, hvad han vil have. De indleder et hedt forhold baseret på lyst og tillid. Men tilliden viser sig hurtigt kun at gå den ene vej, og Evangeline må gøre op med sig selv, hvad hun vil - uden at miste sig selv af syne i processen. Besat er første bind i bestsellerforfatter Maya Banks erotiske Enforcers-serie.
Sprog: Dansk Kategori: Erotik Serie: Enforcers: 1 Oversætter: Nana Baaner Klitgaard,Maria Roslev

Mere info om lydbogen:

Forlag: Rosinante & Co
Udgivet: 2017-08-07
Længde: 11T 47M
ISBN: 9788763850759
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her