Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Magnus Chase og de nordiske guder 1 - Kampen om Sommersværdet - Rick Riordan

Magnus Chase og de nordiske guder 1 - Kampen om Sommersværdet

Magnus Chase og de nordiske guder 1 - Kampen om Sommersværdet

4.636363636363637 44 5 Forfatter: Rick Riordan Oplæser: Laus Høybye
Findes som lydbog.
Magnus Chase har ikke haft det for let. Siden en forfærdelig nat for to år siden, da hans mor sagde, at han skulle løbe for livet, har han levet alene på gaden i Boston på flugt fra politiet og myndighederne. Men også andre er på jagt efter Magnus: Hans onkel Randolph, som hans mor altid har advaret ham imod. Da Magnus falder i onklens baghold, fabler Randolph løs om nordiske guder og et fantastisk sværd, som har været tabt i tusindvis af år, men som retmæssigt tilhører Magnus. Rick Riordan har vundet adskillige priser for sine krimier til det voksne publikum. I de senere år har han også vundet stor popularitet blandt det yngre publikum med sin fantasyserie om Percy Jackson. Rick Riordan bor i Texas med sin kone og to sønner. Magnus Chase er helten i en ny serie af Rick Riordan, som skriver i sin kendte blanding af spænding og humor, men denne gang om de nordiske guder.
Sprog: Dansk Kategori: Ungdomsbøger Oversætter: Vibeke Nielsen

Mere info om lydbogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-08-07
Længde: 14T 15M
ISBN: 9788711825150
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her