Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
VIP 2 - Den store banddyst - Jen Calonita

VIP 2 - Den store banddyst

VIP 2 - Den store banddyst

3.0 2 5 Forfatter: Jen Calonita Oplæser: Lea Palme Malinovsky
Findes som lydbog.
Mackenzie "Mac" Lowell er tilbage i denne opfølger til VIP - På tour med bandet! Denne gang skal Perfect Storm på promotion tour med deres nye album, og den nu 13-årige fangirl skal naturligvis med. Men bandets popularitet bliver truet, da et nyt boyband udsender en single - med samme tekst, som den Kyle skrev til Mac på bandets sidste tour. Og da de to bands skal på tour sammen går det helt galt. Hvordan er sangen sluppet ud? Er der en spion i blandt dem? Og hvem er vloggeren Bad Kitty, der synes at kende alle Perfect Storms hemmeligheder? Idyllen er truet, og der er lagt op til den helt store banddyst. VIP - Den store banddyst er andet bind i cool og sjov ny tweensserie om idoler og drømme, der går i opfyldelse. Og om den drøm stadig holder, når man møder sine idoler i virkeligheden. Alle begivenhederne fortælles igen i dagbogsform tilsat Macs sjove noter, kommentarer og tegninger, der går lige i lattermusklerne.
Sprog: Dansk Kategori: Ungdomsbøger Oversætter: Elisabeth Kiertzner

Mere info om lydbogen:

Forlag: Rosinante & Co
Udgivet: 2017-08-10
Længde: 4T 19M
ISBN: 9788763854405
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her