Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Nye tider - Læs historien selv år 1788 - Jørgen Hartung Nielsen

Nye tider - Læs historien selv år 1788

Nye tider - Læs historien selv år 1788

0.0 0 5 Forfatter: Jørgen Hartung Nielsen Oplæser: Morten Overgaard Larsen
Findes som lydbog.
"Det var efterår, og mørket faldt tidligt på. Marie stod ved vinduet og så ud, som hun havde gjort det så mange gange... siden den dag for nogle år siden, da Laurs stak af. Hun ventede hele tiden at se ham komme gående ned ad landsbyens gade. Frisk og frejdig. Og tage hende i sin favn. Men han kom ikke. Hvor var han mon henne? Hvad var der sket med ham?" År 1788. Tanker om frihed, lighed og broderskab breder sig fra Frankrig og ud over hele Europa - helt til Danmark, hvor befolkningen stadig er bundet af stavnsbåndet. Maries elskede Laurs stak af for nogle år siden, og siden har han ikke ladet høre fra sig. Måske vil de nye tider tillade ham at vende ustraffet tilbage til hende? Jørgen Hartung Nielsen (f. 1944) er uddannet folkeskolelærer og står bag en lang række populære børne- og ungdomsbøger. Han debuterede som forfatter i 1980 sammen med sin bror John under pseudonymet John-Jørgen Hartung Nielsen med ungdomsromanen "Den onde cirkel". I 1999 startede Jørgen Hartung Nielsen forlaget Cadeau, som udgiver et væld af spændende, primært til børn og unge. Serien "Læs historien selv" fortæller om vigtige perioder af danmarkshistorien på et letlæseligt sprog for de 8 - 10-årige.
Sprog: Dansk Kategori: Ungdomsbøger Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-08-14
Længde: 18M
ISBN: 9788711807675
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her