Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
De fires tegn - Arthur Conan Doyle

De fires tegn

De fires tegn

0.0 0 5 Forfatter: Arthur Conan Doyle
Findes som e-bog.
En ung dame modtager hvert år en kostbar perle fra en ukendt afsender. Kan denne perle have noget at gøre med hendes fars forsvinden nogle år tidligere? Og rummer det brev, der opfordrer hende til at møde på et angivet sted på et angivet tidspunkt, løsningen på disse mysterier? Hvem andre skulle hun henvende sig til end den berømte detektiv Sherlock Holmes! Arthur Conan Doyle skabte i 1887 med sin første roman om Sherlock Holmes og hans tro følgesvend, dr. Watson, en detektivskikkelse, der er lige levende den dag i dag, og som har været forbillede for utallige af kriminallitteraturens mesterdetektiver. Utallige er også de film, der i årenes løb er indspillet om Sherlock Holmes og dr. Watson.
Sprog: Dansk Kategori: Ungdomsbøger Oversætter: Iver Gudme

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-08-21
ISBN: 9788702253986
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her