Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Den sidste drage - Sherryl Jordan

Den sidste drage

Den sidste drage

4.0 1 5 Forfatter: Sherryl Jordan Oplæser: Leshly Vestergaard Johnsby
Findes som lydbog.
Historien om jagten på den sidste drage fortælles af Jude af Doran til broder Benedict på Sankt Edmunds Kloster i Minstan. Med et slag bliver Jude alene. Han finder sin landsby i ruiner og familien brændt ihjel. Alt er gløder og aske. Det kan kun være dragen - den drage, som ifølge rygtet hærger på egnen og udsletter alt. Jude synker ned i en afgrund af sorg og vrede og angst. Et omrejsende marked drager forbi, og truppens leder, gøgleren Tybalt, tager Jude til sig. En af markedets attraktioner er Lizzie Lillefod, som holdes i bur og udstilles som vanskabning. Pigen, hvis rigtige navn er Jing-wei, er kineser - et ukendt syn i middelalderens England. Ydmygelserne tager overhånd, og Jude og Jing-wei flygter fra Tybalt og hans flok. Det bliver starten på en lang rejse gennem ukendt land. Opholdet hos den gamle kone Lan bliver en hård prøvelse for Jude, men dog for intet at regne mod den jagt på dragen, som venter. En spændende og både alvorlig og sjov historie om mod, venskab og spirende forelskelse. Om at miste alt og bygge op igen.
Sprog: Dansk Kategori: Fantasy & SciFi Oversætter: Lene Gulløv

Mere info om lydbogen:

Forlag: forlaget Klim
Udgivet: 2017-08-18
Længde: 5T 34M
ISBN: 9788772041254
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her