Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Det synger i løvet - Britt Karin Larsen

Det synger i løvet

Det synger i løvet

4.625 16 5 Forfatter: Britt Karin Larsen Oplæser: Anne-Mette Johansen
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
I 5. bind af Finnskog-serien, Det synger i løvet, er vi kommet til tiden omkring 1900. Igen møder vi Linas uægte datter Annikka, der stadig går og sørger over det barn, hun engang fødte i hemmelighed og begravede i et stenskred. Vi møder den afsatte, godhjertede, men fordrukne præst, der engang elskede en mand, og som har en ulykkelig og opofrende kone. Og der er den snart 100-årige, ekstremt nærige kone på Valkola. Parallelt med handlingen i Finnskogen følger vi de udvandrere, der har arbejdet sig op i Amerika. Finnskog-serien foregår i midten af 1800-tallet i området mellem Hedmark i Norge og Värmland i Sverige og handler om de såkaldte skovfinner; efterkommere af finske emigranter der slog sig ned i de store nåleskove og gjorde finnskog-kulturen til noget helt særegent med røghytter, badstuer, finnesprog og en overtro, der holdt sig meget længe. Seriens forfatter stammer selv fra skovfinnerne.
Sprog: Dansk Kategori: Romaner Serie: Folket fra Finnskogen: 5 Oversætter: Camilla Gellert Nielsen

Mere info om lydbogen:

Forlag: Gyldendal Lyd
Udgivet: 2017-08-25
Længde: 8T 45M
ISBN: 9788702192698

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-08-25
ISBN: 9788702192681
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her