Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Maria og Clara - Muriel Barbery

Maria og Clara

Maria og Clara

0.0 0 5 Forfatter: Muriel Barbery
Findes som e-bog.
To forældreløse børn, Maria i Frankrig og Clara i Italien, opdager, at de har ekstraordinære talenter. Clara er et musikalsk vidunderbarn - og når hun spiller, har hun profetiske syner. Maria står i en dyb forbindelse med naturen og er ligefrem i stand til at kommunikere med den. De har ingen kontakt med hinanden, men lidt efter lidt går det op for dem, at de er udvalgt til at spille afgørende roller i en nært forestående kamp mellem skjulte magter. Alferne, der normalt lever uset mennesker, har besluttet sig for at forberede de to efter bedste evne. Men tiden er knap. For hemmelighedsfulde kræfter har sat sig for at kappe båndet mellem den menneskelige verden og den verden, hvor skønheden og poesien har rod, én gang for alle.
Sprog: Dansk Kategori: Fantasy & SciFi Oversætter: Jesper Tang

Mere info om e-bogen:

Forlag: Tiderne Skifter Forlag
Udgivet: 2017-08-21
ISBN: 9788702248630
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her