Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Sylvester Ståltand - Charlotte Blay

Sylvester Ståltand

Sylvester Ståltand

1.0 2 5 Forfatter: Charlotte Blay Oplæser: Charlotte Blay
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
Her får du noget at vide om hvordan det er at være i en andens sko. Du får også opskriften på hvordan en kedelig dreng kan forvandle sig til en sej helt med ståltand, hvis han altså får hjælp af: >UL>•En farvet pige på rulleskøjter•En brilleabe med kyssemund•En krigshærget kat•Filmhelten Sylvester Stallone•En sær gammel kone•og en gemen tyvFor de 7-13-årige. Lyt til den og grin sammen med ungerne. De nye kondisko blev hugget i svømmeren, fortanden knækkede da han stødte ind i Melissa på rulleskøjter, han er for tyk, han har stuearrest i 2 dage - heldigvis er der jo Stallone oppe på plakaten. Han er altid klar med et godt råd. Og der er også katten med det krigshærgede sorte fjæs og det halve øre - og den sære gamle kone. Melissa forvandler Hans i det babyblå konditøj og med det kedelige hår til en Sylvester, der tør gå i skriggrøn kondidragt, shocking-pink jakke og stjernesko. Og med en fræk ståltand i overmunden.
Sprog: Dansk Kategori: Børnebøger Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Forlaget Blay
Udgivet: 2017-12-15
Længde: 3T 23M
ISBN: 9788793574243

Mere info om e-bogen:

Forlag: Forlaget Blay
Udgivet: 2017-09-05
ISBN: 9788793574045
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her