Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Stilhed i støjens tid - Erling Kagge

Stilhed i støjens tid

Stilhed i støjens tid

3.7 20 5 Forfatter: Erling Kagge Oplæser: Mikkel Bay Mortensen
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
At lukke verden ude handler ikke om at vende ryggen til omgivelserne, men om det stik modsatte: at se verden lidt tydeligere, holde fast i retningen og forsøge at elske livet! Sådan siger den ikoniske verdensfarer fra klodens poler til byens højeste tårne, Erling Kagge, i sin livskloge og iørefaldende bog om stilhed, der også inddrager filosoffer, forfattere, kunstmalere og komponister i funderingen over stilhedens væsen. Og hverken storbyen eller stjernehimlen er helt de samme efter endt læsning. Du må skabe din egen stilhed! Hvad er stilhed? Hvor er den? Hvorfor er den vigtigere nu end nogensinde før? 3 spørgsmål og 33 forsøg på svar. ”Well, turn off the TV and read and re-read SILENCE.” - Huffington Post
Sprog: Dansk Kategori: Personlig udvikling Oversætter: Søren Markers

Mere info om lydbogen:

Forlag: People’s Press
Udgivet: 2017-09-07
Længde: 2T 1M
ISBN: 9788772001074

Mere info om e-bogen:

Forlag: People’s Press
Udgivet: 2017-09-18
ISBN: 9788771804386
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her