Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Våbnet der ændrede verden - Forfatterinterview med Steffen Jacobsen - Steffen Jacobsen

Våbnet der ændrede verden - Forfatterinterview med Steffen Jacobsen

Våbnet der ændrede verden - Forfatterinterview med Steffen Jacobsen

3.25 4 5 Forfatter: Steffen Jacobsen Oplæser: Steffen Jacobsen, Søren Anker Madsen
Findes som lydbog.
Interview med Steffen Jacobsen, forfatter til Da blev jeg Døden. LOS ALAMOS, JULI 1945. I et ørkenlandskab i New Mexico kæmper en række af verdens førende atomforskere med at konstruere det våben, som vil ændre verden for altid. Deriblandt Niels Bohr og en ung dansk ingeniør, David Adler. For David Adler bliver kapløbet om at udvikle atombomben et personligt drama om magt, hemmeligheder og kærlighed. Ligesom Niels Bohr må Adler træffe et valg i et moralsk dilemma med uoverskuelige konsekvenser. Steffen Jacobsen fik i 2013 sit store gennembrud med Trofæ, den første af en række spændingsromaner med makkerparret Michael Sander og Lene Jensen.
Sprog: Dansk Kategori: Thriller Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-09-01
Længde: 23M
ISBN: 9788711858479
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her