Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Inden du går - Karin Heurlin

Inden du går

Inden du går

4.225806451612903 31 5 Forfatter: Karin Heurlin Oplæser: Randi Winther
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
En historie om at blive skilt. Knust. For til sidst at blive næsten hel igen. Gry er blevet skilt. Sammen med sine to børn skal hun starte et nyt liv i et dødsbo med gulnet savsmuldstapet og en mærkelig lugt. Man kan lære meget af sine kriser. Det gør Gry også. Hun lærer, at man kan sluge en gigantisk klump i halsen, så længe børnene ser på. Hun lærer også, at alderen ikke har lært hende meget. Hun er i hvert fald ikke blevet bedre til det med kærligheden. Hun lærer, at selv den sødeste miniputtræner ikke altid er så sød. Og at hun faktisk ikke har noget svar, når mænd fra nettet spørger, hvad hun laver i sin fritid. Hun lærer, at en tavs telefon er værre end et rigtigt afslag. Hun lærer, at der ikke findes noget så tomt som et forladt børneværelse. At savn er noget, man kan lære at leve med, og ensomhed er en del af pakken. Dog lærer hun nok aldrig, hvad hun skal svare, når den syvårige datter siger: ”Mor, inden du går. Vil du så ikke blive lidt længere?”
Sprog: Dansk Kategori: Personlig udvikling Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: People'sPress
Udgivet: 2017-10-09
Længde: 11T 55M
ISBN: 9788772001081

Mere info om e-bogen:

Forlag: People'sPress
Udgivet: 2017-09-07
ISBN: 9788771804362
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her