Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
De døde skal smile - Rolf Boysen

De døde skal smile

De døde skal smile

3.4 10 5 Forfatter: Rolf Boysen Oplæser: Ken Barnewitz
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
En vaskeægte spionhistorie, men noget så sjældent som en lun og hyggelig af slagsen. 59-årige Andreas Fogh er en stille eksistens og noget af en enspænder. I sit antikvariat har han imidlertid et signeret eksemplar af Montesquieus De l'esprit des lois liggende i et pengeskab, og det bliver hans skæbne. I netop denne bog gemmer sig nemlig en mikrofilm fra Anden Verdenskrig, som kan afsløre en stadig opererende muldvarp - og den er den amerikanske efterretningstjeneste ude efter at få fingre i! Hermed er der lagt op til en uhyre spændende, vildt grotesk, usandsynlig, overraskende og intrigemættet spændingshistorie, som samtidig er præget af dén stille humor, der gør bogen umulig at lægge fra sig før sidste side er vendt.
Sprog: Dansk Kategori: Thriller Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Gyldendal Lyd
Udgivet: 2018-02-05
Længde: 8T 23M
ISBN: 9788702265705

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-09-25
ISBN: 9788702254273
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her