Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Hævnens sværd - Jack Ludlow

Hævnens sværd

Hævnens sværd

0.0 0 5 Forfatter: Jack Ludlow
Findes som e-bog.
'Den ene skal tæmme en mægtig fjende, den anden slå til for at redde Roms ry, men begge forgæves. Kig mod himlen, hvis I tør, skønt det, I frygter, ej kan flyve, vil I begge se det, før I dør.' Rom har mistet sin mægtigste kriger; for Aulus Cornelius er den fyrre år gamle profeti gået i opfyldelse. Aulus' død har overladt et stort ansvar til hans sønner Quintus og Titus, og mens Titus stræber efter at blive en stor general som sin far, vælger Quintos at gå ind i politik - med hjælp fra Lucius Falerius, der nu er den mest magtfulde senator i Rom. På trods af sin velstand plages Lucius af den profeti, der binder hans skæbne til Aulus', og han overlader intet til tilfældighederne i sin kamp for at overleve. Han oplærer sin søn, Marcellus, i at udnytte sin magt, alt imens han manipulerer Cornelius-familien, for at styrke sin egen dagsorden. Imens grubler den unge Aquila over sin mors afsløring på hendes dødsleje. Med intet andet end sine minder og en mystisk ørneamulet i sin besiddelse, slutter han sig til en gruppe lejesoldater, og helt uforvarende ender han midt i et slaveoprør, der fører ham et skridt tættere på sin skæbne. En skæbne, der er tæt forbundet med både Lucius Falerius og den Romerske Republiks fremtid. ”Intens og spændende trilogi. Fascinerende og virkelig dygtigt fortalt. Historisk fiktion når det er allerbedst.” Historial Novel Society ”En genial efterfølger til Roms søjler.” Goodreads
Sprog: Dansk Kategori: Romaner Serie: Republikken : 2 Oversætter: Michael Krefeld

Mere info om e-bogen:

Forlag: Forlaget Punktum
Udgivet: 2017-09-18
ISBN: 9788793079489
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her