Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Ofte stillede spørgsmål - Kirsten Hammann

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

4.666666666666667 9 5 Forfatter: Kirsten Hammann Oplæser: Kirsten Hammann
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
Hvor får du inspirationen fra? Har du altid vidst, du ville være forfatter? Kommer der en toer? Hvorfor er det altid synd for dine hovedpersoner? Hvad er budskabet? Hvor meget af hovedpersonen er der i dig selv? Hvorfor er du så vred i dine bøger? I Ofte stillede spørgsmål giver Kirsten Hammann en gang for alle svar på tiltale til journalister, læsere, forlagsredaktører og boghandlere, der vil vide alt om forfatteren og hendes nye bog. Samtidig svarer hun i de dagbogslignende optegnelser i lige så høj grad på sin egen utrættelige spørgelyst og tvivl. Hvorfor hader jeg at skrive? Hvorfor elsker jeg at skrive? Hvordan kan jeg byde mig selv og mine læsere det her? Hvorfor skal jeg være så ond, når jeg skriver, når jeg faktisk er meget sød og høflig? Ofte stillede spørgsmål er et vildt, vredt, morsomt, udleverende og ikke mindst selvudleverende portræt af kunstneren som modsætningsfyldt menneske.
Sprog: Dansk Kategori: Romaner Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-10-12
Længde: 5T 42M
ISBN: 9788702246827

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-09-22
ISBN: 9788702246797
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her