Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Mødrene - Brit Bennett

Mødrene

Mødrene

5.0 1 5 Forfatter: Brit Bennett Oplæser: Lea Baastrup Rønne
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
I Oceanside, Californien ved alle alt om alle. Her sørger Nadia Turner over sin mor, der netop er død. Hun bliver venner med den moderløse Aubrey Evans og søger trøst i en kortvarig romance med det fallerede fodboldtalent Luke Sheppard. Da Nadia mange år senere vender tilbage til Oceanside, rippes der op i gamle sår og den hemmelighed, hun og Luke deler. Nadia, Aubrey og Luke fanges i et trekantsdrama og plages alle tre af de valg, de tog den sommer, og af spørgsmålet: Hvad nu, hvis de havde handlet anderledes. "Mødrene" er en fintfølende og hæsblæsende roman om venskab, kærlighed, døtre og mødre i alle afskygninger og om en stor hemmelighed i et lille samfund. Brit Bennett er en amerikansk forfatter og essayist. Hun har blandt andet skrevet for The New Yorker, New York Magazine, New York Times og Paris Review. "Mødrene" er Brit Bennetts debutroman. Den er en New York Times-bestseller, og filmrettighederne er solgt til Warner Bros. "Trods Brit Bennetts spændende plot og høje tempo er det hendes komplekse måde at fremstille sine karakterer på, der gør bogen vedkommende. Bennetts evne til at udfolde dem er bemærkelsesværdig." - New York Times "Mødrene" emmer af psykologisk indsigt og smerten ved at miste." - Huffington Post
Sprog: Dansk Kategori: Romaner Oversætter: Iben Konradi Brodersen

Mere info om lydbogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-09-25
Længde: 8T 41M
ISBN: 9788711897355

Mere info om e-bogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-11-15
ISBN: 9788711849187
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her