Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Panteon-sagaen #2: Akkanas Gåde - Boris Hansen

Panteon-sagaen #2: Akkanas Gåde

Panteon-sagaen #2: Akkanas Gåde

4.553191489361702 47 5 Forfatter: Boris Hansen Oplæser: Torben Sekov
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
Lucas' jagt på Cassandra fører ham til Skrønebugten hvor en konflikt mellem ældgamle kræfter er på kanten til at bryde ud. Før han og hans venner kan finde Cassandra igen, må de først opsøge Akkana, gådernes gudinde, og prøve at forstå de mystiske begivenheder der truer med at opsluge hele Panteons verden. Samtidig modtager krigerenglen Saida en anonym besked der sætter hende på sporet af en forsvunden ven. Hendes efterforskning afslører en side af Empyria hun ikke kendte til, fyldt med konspirationer og løgne. Nogen forsøger at skabe splid mellem englene, men alles blik er rettet et andet sted hen, for noget tyder på at Empyria snart må drage i krig mod en frygtindgydende fjende. Alt dette er Mehmet uvidende om. Han lever et ensomt liv i skyggerne af Storbyens skyskrabere, men selv i en verden uden guder og engle findes der hemmeligheder. Rygter siger at hjemløse mennesker er begyndt at forsvinde fra byens regnvåde gader. Og da Mehmet modtager et råb om hjælp fra fortiden, begynder hans egen rejse ... ind i Storbyens mørke hjerte.
Sprog: Dansk Kategori: Fantasy & SciFi Serie: Panteon-sagaen: 2 Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Tellerup A/S
Udgivet: 2017-09-16
Længde: 15T 26M
ISBN: 9788758828398

Mere info om e-bogen:

Forlag: Tellerup A/S
Udgivet: 2017-09-16
ISBN: 9788758827247
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her