Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Mugge og vejfesten - Wulffmorgenthaler

Mugge og vejfesten

Mugge og vejfesten

4.666666666666667 12 5 Forfatter: Wulffmorgenthaler Oplæser: Anders Morgenthaler
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
Mugge er verdens lykkeligste dreng. Han bor på Düsseldorf Alle med sin far Thorbjørn, som er verdensmester i at lave pandekager, og sin mor Kirsten, som for tiden er besat af crossfit. Intet kan true deres lykke - lige indtil ... ... Mugges bedste ven Sofia kommer hjem fra sommerferie med to underlige og måske dødsensfarlige myggestik under blusen, hans mor Kirsten stikker af med crossfitinstruktøren Pierre, og far Thorbjørn kan lige pludselig hverken bage pandekager eller sortere affald eller fortælle sine legendariske skæljokes. Intet er længere, som det plejer, og det vil Mugge ikke finde sig i. Først og fremmest må han have sin mor og far bragt sammen igen, og er der en bedre måde at få det på end at arrangere en vaskeægte vejfest ...? Men vil det lykkes Mugge at lave et brag af en vejfest med en kyssebod og tangodans (en fyrig kærlighedsdans, som danses med en rose siddende mellem tænderne), og kan Thorbjørn mon skrive en sang, der er fuld af kærlighed, at han kan vinde Kirsten tilbage? Læs denne bog og find ud af det ... og ... ... om myggestik på en brystkasse kan være dødbringende ... om Weirdoen virkelig er fra Nakskov ... om hele Danmark bliver overvåget ude fra rummet ... om katte foretrækker skælshampoo ... om man kan surfe på telefonledninger ... om kærligheden kan blomstre på trods af skæljokes ... om en ti-årig dreng og en 14-årig pige kan være venner
Sprog: Dansk Kategori: Børnebøger Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Gyldendal Lyd
Udgivet: 2017-10-18
Længde: 3T 31M
ISBN: 9788702249101

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-09-29
ISBN: 9788702211894
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her