Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
House of Secrets #3: De tre Verdensvogtere - Ned Vizzini,Chris Columbus,Chris Rylander

House of Secrets #3: De tre Verdensvogtere

House of Secrets #3: De tre Verdensvogtere

0.0 0 5 Forfatter: Ned Vizzini,Chris Columbus,Chris Rylander
Findes som e-bog.
Bogverdenen og den virkelige verden er ved at smelte sammen, og den onde Vindheks er opsat på at invadere den virkelige verden med sin hær af barske krigere, nazicyborgs og mange andre monstre. Cordelia, Brendan og Eleanor er derfor igen nødt til at bevæge sig ind i den skræmmende bogverden for at forsøge at forpurre Vindheksens planer. Men det er langt fra nemt, når man ikke ved hvem man kan stole på. "De tre Verdensvogtere" er tredje og sidste bind i en episk fortælling, der tager dig med på et hæsblæsende eventyr hvor alt er muligt og intet helt er som det ser ud til. Bag bogen står Hollywood-ikonet Chris Columbus, bestseller-forfatteren Ned Vizzini og børnebogsforfatter Chris Rylander.
Sprog: Dansk Kategori: Fantasy & SciFi Oversætter: Sarah Feddersen Thomsen

Mere info om e-bogen:

Forlag: Tellerup A/S
Udgivet: 2017-10-09
ISBN: 9788758826950
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her