Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Det handler ikke om lykke - Signe Kierkegaard Cain

Det handler ikke om lykke

Det handler ikke om lykke

0.0 0 5 Forfatter: Signe Kierkegaard Cain
Findes som e-bog.
Når man tager antidepressiv medicin, føles det ofte, som om man står midt på slagmarken i en skyttegravskrig mellem eksperter, medicinalindustriens økonomiske interesser og omverdenens mangel på forståelse for, hvordan medicinen virker. I bogen Det handler ikke om lykke - Helt tæt på antidepressiv medicin tegner journalist Signe Kierkegaard Cain det første egentlige portræt på dansk af den antidepressive medicin - set fra patienternes synspunkt. Hun har selv taget antidepressiv medicin og deler i bogen også af sine egne erfaringer. Bogen kombinerer personlige, tankevækkende beskrivelser fra patienter med en grundig, journalistisk undersøgelse af medicinen set med både lægevidenskabelige, psykologiske og sociologiske briller. Dermed giver den overblik over de mange usikkerheder, uenigheder og personlige valg, der hører med til at være en af dem, der tager antidepressiv medicin.
Sprog: Dansk Kategori: Personlig udvikling Oversætter:

Mere info om e-bogen:

Forlag: Bechs Forlag
Udgivet: 2017-10-09
ISBN: 9788792927200
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her