Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Jægerne på Karinhall - Carl-Henning Wijkmark

Jægerne på Karinhall

Jægerne på Karinhall

0.0 0 5 Forfatter: Carl-Henning Wijkmark
Findes som e-bog.
Året er 1936, kort før de Olympiske Lege i Berlin, og Europas bekymring for Hitlers Tredje Rige vokser. Den norske maratonløber Roar Trøgesen er ingen typisk spion, men han lader sig overtale af den britiske efterretningstjeneste Secret Service til at infiltrere Hermann Görings årlige jagtselskab, som holdes på hans store germanske jagthytte Karinhall, der ligger i skovene nær Berlin. Med de Olympiske Lege ser Göring en mulighed for at gøre jagten til et storpolitisk møde og en personlig magtdemonstration. Trøgesen befinder sig nu i magtens centrum i et sadistisk orgie uden regler. Og hvad gør en norsk maratonløber så? Jægerne på Karinhall er Carl-Henning Wijkmarks debutroman. Den er en blanding af spionroman, historisk dokumentarisme og pornografi, og med sin beskrivelse af magten og ondskaben som hæmningsløst orgie og grum farce har den for længst opnået klassikerstatus og udkommer nu for første gang på dansk. "Wijkmarks portræt af den tyske feltmarskal er formidabelt" - Henrik Wivel, Weekendavisen "En af de bedste romaner jeg har læst i mange år." - Anna Libak i Radio24syv "Fremragende roman" - Jes Stein Pedersen, Politiken
Sprog: Dansk Kategori: Erotik Oversætter: Anne Marie Bjerg

Mere info om e-bogen:

Forlag: Bechs Forlag
Udgivet: 2017-10-09
ISBN: 9788799404384
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her