Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Vi ses igen i næste drøm - Carl-Henning Wijkmark

Vi ses igen i næste drøm

Vi ses igen i næste drøm

0.0 0 5 Forfatter: Carl-Henning Wijkmark
Findes som e-bog.
Den aldrende professor Frank Larson vender efter mange år i USA tilbage til Sverige for deltage i et symposium på sit gamle universitet i Lund. Efter et fald, hvor han slår hovedet, farer han vild i en kælder, og da han endelig finder ud, befinder han sig pludselig tilbage i tiden: i 1920'ernes Sverige - og på jagt efter en fortid, han nu uventet har fået mulighed for at sone. Hovedpersonens rejse gennem 1920'ernes Europa, som tilskuer til et Europa i bevægelse fra den ene skæbnesvangre krig til den næste, fører ham blandt andet til Amalfikysten i Italien, hvor han møder den mor, han aldrig rigtigt kom tæt på, da hun levede. Vi ses igen i næste drøm er Carl-Henning Wijkmarks første roman, siden han i 2005 vandt den prestigefyldte Augustprisen for Natten der kommer. Som det gælder for de fleste af Wijkmarks romaner indeholder den en snert af noget lunefuldt og samtidig en stor alvor. "Carl-Henning Wijkmark er en ny litterær gave til det danske folk ..." - Kristeligt Dagblad "... intet mindre end et lille litterært mirakel." - Upsala Nye Tidning "Vi ses igen i næste drøm er en suggestiv roman, der med sin drømmende pragmatik er en sær fornøjelse at læse. Ikke mindst fordi Carl-Henning Wijkmark skriver så elegant på en klassisk måde, der vitterligt minder om en anden tid." - Weekendavisen
Sprog: Dansk Kategori: Romaner Oversætter: Anne Marie Bjerg

Mere info om e-bogen:

Forlag: Bechs Forlag
Udgivet: 2017-10-09
ISBN: 9788792927354
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her