Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
En hjemby - Kristian Lundberg

En hjemby

En hjemby

0.0 0 5 Forfatter: Kristian Lundberg
Findes som e-bog.
Dette er en historie om klassesamfundet - om had og vold, om sygdom og helbredelse. En bog om Malmø; en by fuld af spøgelser, fortalt af en, der er blevet gammel med sin by. En bog om fattigdommen, der føles fjern og alligevel findes lige rundt om hjørnet; en bog om selvmord, skyld, skam - om hvad der sker, når man pludselig står alene tilbage, når alle er borte og byens kollektive hukommelse forvandles. Og om hvem der så har ret til at fortælle om, hvordan det var og er. Kristian Lundberg har skrevet inden for så forskellige genrer som lyrik og kriminalromaner. Hans store gennembrud kom med den selvbiografiske fortælling Yarden (2009) som skildrer Lundbergs tid som dagarbejder på Malmø Havn. (Yarden er udkommet på forlaget Batzer & Co. og som lydbog på Bechs Forlag - Viatone) "Kristian Lundberg, hvis sprog er en nydelse, tager arbejderlitteraturen et nyt sted hen. At være arbejder er en følelse, i dette tilfælde en modigt gennemlyst klassefølelse. (...) Det er stærk kost. Rystende, rørende og helt, helt usentimentalt." - Jes Stein Pedersen, Politiken, 5 hjerter "Få nutidige forfatterskaber berører mig lige så dybt og fremstår så personligt og originalt." - Svenska Dagbladet "Det er en meget insisterende bøn ... det er meget sort, og det er opløftende. Det er sandt, vi er kommet ind i verden for at gøre noget, for at ændre noget." - Kultur Nyheder, SVT
Sprog: Dansk Kategori: Fakta Oversætter: Iben Mondrup

Mere info om e-bogen:

Forlag: Bechs Forlag
Udgivet: 2017-10-09
ISBN: 9788792927347
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her