Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Messe for en morder - Jack Higgins

Messe for en morder

Messe for en morder

2.6666666666666665 3 5 Forfatter: Jack Higgins Oplæser: Carsten Fromberg
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
""Har De da overhovedet ikke lært noget?" spurgte fader da Costa. "Jo, jo," sagde Fallon. "Jeg har lært at dræbe med et smil, fader. Det er meget vigtigt. Men det vigtigste... det lærte jeg for sent." "Og hvad er så det?" "At der er intet, der er værd at dø for." Der var pludselig meget stille i kirkerummet. De hørte kun de evige regndråber slå mod vinduerne. "Og det store problem er, fader, at der heller ikke er noget, der er værd at leve for."" Lejemorderen Fallon ønsker ikke at dræbe en præst. Så efter fader da Costa har været vidne til mord, bekender han sine synder til præsten gennem skriftemålet for derved at opnå hans tavshed uden at skulle slå ham ihjel. Men hvad der startede som et dække over en forbrydelse, udvikler sig lige så stille til en slags venskab, der er lige farligt for begge parter. Jack Higgins er pseudonym for den britiske forfatter Harry Patterson (f. 1929), som har skrevet en lang række krimier og spændingsromaner. Hans gennembrudsroman, "Ørnen er landet" fra 1975, blev oversat til mange fremmedsprog og solgte over 50 millioner eksemplarer verden over. Siden er det blevet til dusinvis af bøger og flere filmatiseringer, og Jack Higgins er anerkendt som en af det tyvende århundredes allerstørste krimiforfattere.
Sprog: Dansk Kategori: Thriller Oversætter: Søren H. Madsen

Mere info om lydbogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-10-16
Længde: 7T 48M
ISBN: 9788711877845

Mere info om e-bogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-11-16
ISBN: 9788711704455
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her