Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Moderne Idéer: Hvordan løser vi flygtningekrisen? - Thomas Gammeltoft Hansen

Moderne Idéer: Hvordan løser vi flygtningekrisen?

Moderne Idéer: Hvordan løser vi flygtningekrisen?

4.5 2 5 Forfatter: Thomas Gammeltoft Hansen Oplæser: Jesper Bøllehuus
Findes som lydbog.
"Flygtningekriser er ikke noget nyt fænomen. Gennem århundrede har vi oplevet markante flygtningestrømme som resultat af magtmisbrug, diskrimination og væbnede konflikter. Håndteringen af flygtninge er derimod et grundlæggende politisk spørgsmål. Forskere og fagfolk har længe varslet den nuværende situation. Den er ikke bare resultatet af en verden i brand, men også af politiske valg, der gennem de sidste 20 år har presset en stadig større del af verdens flygtninge væk fra vestlige lande og ind i et liv uden udsigt til løsninger og afhængige af den altid utilstrækkelige nødhjælp." Billeder af flygtninge, der forsøger at redde sig i land ved Grækenlands kyster, og som vandrer ad motorveje op gennem Europa, har fået politikerne til at tale om en decideret flygtningekrise. Men hvad kan vi gøre andet end bare at frygte for konsekvenserne? Vi kan forsøge at forstå, hvad der driver disse mennesker på flugt, hvorfor de sætter kurs mod Europa, og hvad man kan gøre for at afhjælpe situationen. Thomas Gammeltoft-Hansens bog er et godt sted at starte. Thomas Gammeltoft-Hansen har en master i flygtningestudier fra Oxford University og en ph.d. i jura fra Aarhus Universitet. Han arbejder som research director på The Raoul Wallenberg Institute of Human Rights and Humanitarian Law. "Bogens analyser og løsningsforslag gør den til et stærkt bidrag til den danske asylpolitiske debat, og Gammeltoft-Hansen cementerer sin position som en af Danmark førende forskere på området." - Martin Lemberg-Pedersen i Information.
Sprog: Dansk Kategori: Fakta Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-10-16
Længde: 2T 2M
ISBN: 9788711858516
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her