Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Helbred, trivsel og overvægt blandt danskere - Rockwool Fondens Forskningsenhed

Helbred, trivsel og overvægt blandt danskere

Helbred, trivsel og overvægt blandt danskere

0.0 0 5 Forfatter: Rockwool Fondens Forskningsenhed
Findes som e-bog.
Helbred, trivsel og overvægt har fået stigende opmærksomhed i Danmark såvel som i andre velfærdssamfund. Denne interesse er bl.a. affødt af, at der på trods af stigende velstand fortsat er mange mennesker med dårligt helbred og dårlig trivsel, samtidig med at stadig flere er blevet overvægtige. I Helbred, trivsel og overvægt blandt danskere gives et opdateret billede af udbredelsen af disse forhold i befolkningen baseret på oplysninger indhentet i forbindelse med en omfattende undersøgelse af danskernes brug af tid og penge, som Rockwool Fonden har gennemført. Hvor mange mænd og kvinder har dårligt helbred og/eller trivsel, og hvor udbredt er moderat og svær overvægt i dag sammenlignet med tidligere? Er der sammenhæng mellem overvægt hos forældre og hos deres børn? Er overvægtiges helbred og trivsel dårligere end ikke-overvægtiges? Og hvordan hænger spisning, motion og overvægt sammen? For at besvare spørgsmålene anvendes en række tabeller og figurer, som alle kommenteres på en måde, så både fagfolk og almindelig interesserede kan få udbytte af beskrivelserne. Der gives tillige mange referencer til videnskabelig litteratur om helbred, trivsel og overvægt.
Sprog: Dansk Kategori: Fakta Oversætter:

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-10-23
ISBN: 9788702113051
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her