Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Bevar dig selv - Birgitte Dam Jensen

Bevar dig selv

Bevar dig selv

4.333333333333333 24 5 Forfatter: Birgitte Dam Jensen Oplæser: Birgitte Dam Jensen
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
Denne bog handler om nedstyrtende fly og gidseltagninger - men den handler især om, hvordan du bevarer dig selv: dit helbred, din livsglæde, din empati og din handlekraft - i en accelerende og uforudsigelig moderne verden. Her kan vi inspireres og lære af mennesker, der har klaret meget vanskelige situationer, for robust adfærd er grundlæggende den samme, uanset hvilken form for pres og stress, der er tale om. Med veldokumenteret viden, levende eksempler og konkrete værktøjer viser Birgitte Dam Jensen, hvordan du kan blive bedre til at møde presset og udfordringerne i dit liv med positive forventninger og afslappet styrke - kort sagt: med større robusthed. Metoden er enkel og består af fem enkle trin: 1) Tænke 2) Vælge 3) Handle 4) Holde sammen 5) Genoplade Lærer du disse trin, er du godt på vej til at blive et mere robust menneske. Bogen er baseret på 15 års erfaring i at undervise og træne soldater, skuespillere, medarbejdere, ledere og politikere i at fastholde det bedste og sundeste i sig selv, når de er under pres.
Sprog: Dansk Kategori: Personlig udvikling Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Gyldendal Lyd
Udgivet: 2017-12-29
Længde: 8T 20M
ISBN: 9788702248777

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-10-18
ISBN: 9788702248760
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her