Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Robusthed, skrøbelighed og det generøse lederskab - Ole Fogh Kirkeby

Robusthed, skrøbelighed og det generøse lederskab

Robusthed, skrøbelighed og det generøse lederskab

4.2 10 5 Forfatter: Ole Fogh Kirkeby Oplæser: Tobias Hertz
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
Robusthed er blevet et buzzword. I medier, i stillingsannoncer, blandt headhuntere og i daglig tale. Vi ønsker os robuste ledere og medarbejdere. Men hvad det vil sige at være robust i en arbejdssammenhæng? Og hvilke konsekvenser har kravet om robusthed for den gruppe mennesker, som bedst kan betegnes som skrøbelige? Hvad hvis nu robusthed ikke kun er en styrke for personen selv og for organisationen, men egenskaber, der kan ødelægge medarbejdere, kolleger, kunder eller brugere og kan ekskludere den skrøbelighed, som er de stærke personligheders hemmelighed? I denne bog analyserer Ole Fogh Kirkeby positive og negative aspekter af henholdsvis robusthed og skrøbelighed, og han opridser herefter idealet om en robust skrøbelighed. Dette ideal placerer han i lyset af et generøst lederskab – det lederskab, der kan rumme og styrke medarbejderes såvel skrøbelighed som robusthed.
Sprog: Dansk Kategori: Økonomi & Business Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2018-01-19
Længde: 4T 29M
ISBN: 9788702248746

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2017-10-16
ISBN: 9788702248739
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her