Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
En kommende husmors bekendelser - Elin Eldestrand

En kommende husmors bekendelser

En kommende husmors bekendelser

3.0 1 5 Forfatter: Elin Eldestrand Oplæser: Bolette Schrøder
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
En kommende husmors bekendelser er en underfundig og bizar fortælling - den er anderledes og alligevel er der indimellem visse ligheder med Desperate Housewives. Første gang Charlie ser et menneske dø er på hendes første skoledag. Selvom hun er involveret i hændelsen skræmmer den hende, og hun gemmer den væk et sted bagest i tankerne i adskillige år. Charlie vokser op sammen med sin mor i en faldefærdig rønne lige udenfor det fineste boligområde i Luddinge. Naboerne er alkoholikere, og moren sælger sig selv til mænd, der er villige til at give penge til et nyt tag, en ny sofa eller lignende. En smuk sommerdag i 1960, da Charlie er 20 år gammel, dukker hendes drømmeprins pludselig op - en cool og lækker ragger. Charlie ved, at det er ham, og ingen anden, hun skal giftes med. Kort tid efter bliver hendes mor hentet af politiet, og så er det op til Charlie, at holde styr på alting - men hvordan? Charlies drømme og forhåbninger kredser konstant om hendes prins, som hun imod al sund fornuft håber en dag skal blive hendes. ELIN ELDESTRAND er født og opvokset i Ludvika, men bor nu i Stockholm sammen med sin familie. Hun har læst medie- og kommunikationsvidenskab og engelsk, og har tidligere arbejdet både indenfor avisbranchen og med film og tv. ”En kommende husmors bekendelser” er indlæst af Bolette Schrøder i 2017 for Hoi Forlag hos AV Forlaget / Swann studio
Sprog: Dansk Kategori: Krimier Oversætter: Ulrikke Bak

Mere info om lydbogen:

Forlag: Hoi Forlag
Udgivet: 2017-09-21
Længde: 5T 50M
ISBN: 9788793618350

Mere info om e-bogen:

Forlag: Hoi Forlag
Udgivet: 2017-09-21
ISBN: 9788793618220
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her